Om projektet

Fra FN's 17 mål, over EU og til sidst til dig

Podcast, radioudsendelser, artikler og debat
Læs pressemeddelelsen om projektet "Stemmer fra Verdensmålene" her


Det lyder måske størt, med udtryk som "Verdensmål", men det drejer sig i bund og grund  at løse nogle af de største problemer kloden og klodens befolkninger står overfor. Derfor har FN opstillet 17 konkrete mål og hele 169 delmål.  Alt fra at afskaffe sult og fattigdom, sikre uddannelse og sundhed til alle, til bekæmpelsen af klimaforandringer. På hjemmesiden her kan du både læse og høre podcasts om hvad de målsætninger betyder for dig, eller andre på kloden her. 

EU har taget de mål til sig og prøver at støtte op om Verdensmålene. Det gør den Europæiske Union på mange fronter. Fra konkrete direktiver fra EU Kommissionen, til økonomisk støtte til en lang række projekter, som projektet her.


Projektet "Stemmer fra Verdensmålene" er en del af "Frame, Voice, Report!" , som "CISU- Civilsamfund i Udvikling" blandt andet er finansiel- og strategisk tovholder for. 

Du kan læse mere om CISU her

CISU og deres engangement i projekter, som vores, kan du læse her  

Hvis du vil vide mere om "Frame, Voice, Report!", så finder du deres hjemmeside her

På hjemmesiden her finder du en oversigt over alle projekterne (kan godt tage tid at loade)

Effektiv kommnuikation: Mange bække gør en stor stor å

Projektets grundstamme er researchen. Så laver vi en artikler, radioudsendelser og podcasts. Det hele bliver så målrettet forskellige målgrupper på mange forskellige platforme. 


Du kan se et diagram over projektet her


De planlagte historier

Vi har planlagt ti historier, som du vil kunne læse, lytte eller diskutere. Så vejen er lagt, men meget kan ske. Så måske laver vi endnu flere historier eller lidt andre, end dem vi har i sigte nu. Følg med når vi sætter lyd på FN's verdensmål igennem podcast, radioudsendelser og artikler. 

Du kan læse om de ti planlagte historier her 


© Copyright.  All Rights Reserved.

Stemmer fra Verdensmålene:

Andre steder du finder os er her:


På Facebook som en del af Den Elektroniske Folkeoplysning
https://www.facebook.com/elektroniskefolkeoplysning/


Youtube kanal

http://www.youtube.com/c/JanSimmen-efolkeoplysning


Presseomtaler:

Projektet "Stemmer fra Verdensmålene", om FN's 17 Verdensmål,  bliver ofte nævnt i medierne. Du kan du se nogle eksempler  ved at trykke her